0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRAVO NIOTKUDA: Nekadašnji reprezentativac pojačao Novi Pazar

Objavljeno: 05.09.18 u 19:56

Momak koji je svojevremeno oblačio reprezentativni dres sada stiže kao veliko pojačanje u Novi Pazar.

Košarkaški klub Novi Pazar predstavio je danas Nemanju Krstića, novo pojačanje kluba sa kojim je potpisan ugovor na tri godine.

Krstić koji u novu sredinu stiže Dinamika sa Dorćola svojevremeno je nosio dres Mornara iz Bara, Mege, Vršca, ali i austrijskog Kopfenberga.

– Drago mi je što sam u Pazaru, lako smo se dogovorili oko svega. Klub ima velike ambicije, odlične uslove i vrhunsku halu, a grad je prelep. Ostaje da maksimalno radimo, da probamo da ostvarimo uspeh. Uprava, trener i pojačanja nisu tu da bismo bili prosečni ili da loše radimo. Želja je vrh tabele, rekao je on na promociji u novom timu.

On smatra da Novi Pazar ima odlične igrače, ali da je potrebno vreme kako bi se sve kockice složile.

– Neki od nas znaju šta Popović traži jer smo već sarađivali. Za mesec dana sve bi trebalo da dođe na svoje. Igraćemo utakmicu nedeljno i u tom ritmu možemo do dobrog rezultata. Možda nam treba još jedan košarkaš, ali to zavisi od trenera i uprave, kazao je Krstić.

Nemanja je bio deo reprezentacije na Evrobasketu 2013. godine u Sloveniji, a letos je takođe igrao za nacionalni tim u Kini.

– Najavili smo veliko pojačanje, a ovo je više od ‘bombe’. Nećemo se tu zaustaviti. Krstić je veliki košarkaš, sa 20 godina igrao je u reprezentaciji koju je vodio Dušan Ivković. Preuzeli smo njegov ugovor od Dinamika i u naredne dve sezone biće naš igrač, rekao je Dejan Kulundžić, član uprave kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter