0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRAVO NIOTKUDA: Partizan doveo novog stranca – raspon ruku 222 cm, u timu može da igra sve! (FOTO)

Objavljeno: 03.09.18 u 20:15

Crno-beli ne prestaju sa svojom politikom dovođenja mladih igrača, a posle nekoliko domaćih talenata, stigao je i jedan stranac.

Nakon Luke Tarlaća i Uroša Trifunovića, sina poznatog zvezdaša Aleksandra Trifunovića čiji je dolazak u Humsku danas potvrđen, Partizan je potpisao ugovor sa novim pojačanjem za budućnost.

Radi se o 17-godišnjem Sidiki Koneu iz Malija, koji je nedavno dobio poziv da igra za juniorsku reprezentaciju te zemlje, i koji već neko vreme trenira u Beogradu.

Naime, nekoliko perspektivnih igrača iz Malija već par dana je na probi u Partizanu, a Kone se izborio za ugovor i danas ga je potpisao.

U pitanju je igrač koji je visok 207 centinetara, raspon ruku mu je impresivan – 222 centimetara, a kada se radi o mestu u timu, uglavnom može da pokriva sve pozicije.

Ipak, kroz rad u Humskoj i eventualnu pozajmicu u Mladost iz Zemuna, koji od ove sezone sarađuje sa Partizanom, trebalo bi da se iskristališe njegova uloga, kako na terenu, tako i budućim zamislima crno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter