0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

MENJA GA HRVATSKI STRUČNJAK: Duško Vujošević definitivno napustio klupu Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 02.09.18 u 11:34

Kao što je savetovao Vujošević, novi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine trebalo bi da bude Jasmin Repeša.

Nakon godinu dana na klupi BiH, Duško Vujošević je bio primoran da se zbog zdravstvenih razloga povuče i napusti selektorsku funkciju.

On je još pre nekoliko dana dao savet da bi najbolje bilo da ga nasledi Jasmin Repeša i to će se najverovatnije ispuniti.

– Sutra dolazim u Sarajevo, verujem da ćemo sve uspešno završiti. Ljudi iz KSBiH su se našli u teškoj situaciji, toliko je urgentno da je nemoguće naći rešenje u ovom momentu, ali, evo, spreman sam da dođem i pomognem. To mi je obaveza. Da li ću voditi BiH na samo dve utakmice ili više, to ćemo videti kasnije – rekao je Repeša za „SportSporta.ba“.

Repeša je trenutno slobodan na tržištu, a u karijeri je među mnogim ekipama vodio Cedevitu, Armani iz Milana i reprezentaciju Hrvatske.

– Smatram da ova reprezentacija ima potencijala i kvaliteta da napravi dobre stvari. Moramo verovati da možemo ići dalje, premda situacija nije baš sjajna, ali, kao što sam ranije rekao, može se napraviti rezultat ako svi igrači dođu s velikim entuzijazmom i verom u uspeh – podvukao je Repeša.

Reprezentacije Bosne i Hercegovine naredne izazove ima u kvalifikacijama za Mundobasket u Kini 2019. godine, a rivali u septembarskom ‘četvrtom prozoru’ su im Finska u gostima 13. septembra i Češka tri dana kasnije u Sarajevu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter