0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PROBLEMI ZA BIH: Duško Vujošević zbog problema sa zdravljem neće voditi ekipu?

Objavljeno: 05.08.18 u 12:32

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u septembru nastavlja takmičenje u kvalfikacijama za Mundobasket, ali bez selektora.

Kako je to za ‘Avaz’ potvrdio direktor reprezentacije Siniša Kovačević, Duško Vujošević zbog zdravstvenih problema neće moći da vodi ‘zmajeve’.

– Kontaktirao sam sa selektorom koji mi je preneo da je završio preglede i da se vraća u Beograd iz Istanbula. U zavisnosti od lekarskog mišljenja, biće poznato hoće li moći voditi reprezentaciju u narednim mečevima – rekao je Kovačević.

Ako Duško Vujošević ne bude mogao BIH će voditi njegov pomoćnik Mensur Bajramović.

– Nemamo vremena za eksperimente, tako da će u slučaju odsustva Vujoševića reprezentaciju u naredna dva susreta u septembru sigurno voditi Mensur Bajramović (Vujoševićev pomoćnik). Naša je želja da Vujoševića zadržimo na klupi što duže, jer se radi o stručnjaku kakvog je teško naći. Naravno, zdravlje je najbitnije i zdravstvena situacija diktiraće sve planove – dodao je Kovačević.

Bosna i Hercegovina u septembru igra dva meča, protiv Finske u Helsinkiju i Češke u Sarajevu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter