5
Košarka

(FOTO: STARSPORT)

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda prodaje Feldina Špancima, ali se u klub vraća krilni centar! (FOTO)

Objavljeno: 25.07.18 u 15:09

Nakon Matijasa Lesora, Crvenu zvezdu napušta još jedan strani košarkaš.

Reč je o Džejmsu Feldinu koji karijeru nastavlja u ekipi Gran Kanarije.

Mada je odmah po završetku sezone Feldin tvrdio kako izvesno ostaje i u novoj sezoni u crveno-belom, to se neće desiti. On će karijeru nastaviti u Endesa ligi, ali crveno-beli uveliko rade na dovođenju novih pojačanja.

Sledeći koji bi trebalo da stigne na Mali Kalemegdan jeste Boriša Simanić. Supertalentovani košarkaš nije dobio pravu priliku u Zvezdi, ali jeste u FMP-u u kojem je odigrao dve poslednje sezone. Međutim, ovog leta se vraća u Crvenu zvezdu sa znatno većom ulogom nego što je to bila ranije.

Sem njega, Crvena zvezda će se u narednom periodu pojačati novim organizatorom igre, ali i još jednim košarkašem na poziciji krilnog centra.

FOTO: STARSPORT
0
0

5 Komentara

  1. Gledao sam snimak nedavno kako Borisa glavom skida neki sundjer sa obruca. Znaci odraz ogroman, sut dobar, mora ici na svaki skok u napadu i kupiti sve lopte ispod naseg kosa kad centri zagrade..
    Nesto kao Nemanja Bjelica.. sto se skoka tice..
    U svakom slucaju dobrodosao nazad care!

    0
    0
    Odgovori
  2. Borisa je odlican igrac i znam da ce puno znaciti Zvezdi samo mu treba dati malo vise slobode cak i ako pogresi jer samo tako ce pruziti prave igre u pravo vreme ,naravno potrebno je naci i jos jednog na tojpoziciji koji ce isustvom da mu pomogne da jos vise napreduje na prim.onaj Francuz iz Olimpijakos

    0
    0
    Odgovori
    • Nikakav on igrac nije obicni mlakonja koji bjezi od duel igre igrac koji moze igrati za fmp.megu. i takve nizerazredne klubove za Zvezdu sigurno nije..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter