3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MOGUĆ NOVI ODLAZAK SA MALOG KALEMEGDANA: Evroligaš iz Španije dolazi po Zvezdinog beka! (FOTO)

Objavljeno: 24.07.18 u 15:30

Zvezdu su već napustili Tejlor Ročesti, Alen Omić i Pero Antić, a vrlo lako bi to mogao da učini i bek-šuter Džejms Feldin.

Specijalizovani košarkaški portal ‘Encestando’, koji se bavi transferima i njihovim najavama, prenosi da je novi član Evrolige, Gran Kanarija, zainteresovana za Džejmsa Feldina, Dominikanca iz redova Crvene zvezde.

Bek crveno-belih nije imao najsjajniju sezonu u beogradskom klubu, jer je često umeo da ‘podbaci’ u ključnim utakmicama, ali je imao par mečeva u kojima je bio nezaustavljiv.

Klub sa Kanarskih ostrva želi jednog takvog efektnog šutera, ali se ističe da se najviše pita Crvena zvezda.

Isto tako, možda će biti potrebno ispoštovati želju igrača da nastupa u Evroligi, umesto Evrokupu, gde će crveno-beli naredne sezone učestvovati.

Džejms Feldin je prethodne sezone imao u proseku 11,6 poena, 2,9 asistencija i 1,6 skoka po meču u Evroligi.

0
0

3 Komentara

  1. Molim vas kao BOGA, dajte ga jer kada on igra jane migu moju Zvezdu gledat, nezainteresovan totalno, odbrana losa,napad los, ubode po neko zrno i jedan od losijih stranaca koji su poselednjih godina igrali kod nas !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter