0
Košarka

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Poznati košarkaš se u 32. godini vraća u ABA ligu, i to u Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 20.07.18 u 18:20

Iskusni košarkaš koji može da pokrije obe centarske pozicije na meti je osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Partizan je još uvek u fazi formiranja tima, a jedan od onih koji bi mogao da čini isti u nerednoj sezoni jeste Vladimir Dragičević.

Poznati crnogorski centar bi nakon dve sezone mogao da promeni sredinu i vrati se na ove prostore, ali ne u Budućnost ili Lovćen, već u ekipu Partizana. Kako HotSport saznaje, traju pregovori crno-belih i Dragičevića, a sledeće nedelje bi trebalo da se zna ishod, mada su velike šanse da će 32-godišnji Cetinjanin potpisati za tim Nenada Čanka.

Dragičević je karijeru započeo 2004. u Lovćenu iz svog rodnog mesta, da bi 2007. prešao u Budućnost. Tada kao veliki talenat je otišao na NBA draft ali nije bio izabran, te je 2011. godine napravio dobar posao odlaskom u Kaha Laboral. Međutim, kratko se zadržao u Španiji, nastpao je još za Spartak iz Sankt Petersburga, Stelmet, Banvit i TED Ankaru, dok se 2015. godine nije vratio u Stelmet Zjelonu Goru.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter