2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Samo su trojica otišla, sa Delijama nemamo problem!

Objavljeno: 14.07.18 u 14:50

Prvi čovek KK Crvena zvezda istakao je da nigde u kamenu nije uklesano da klub mora 15 godina zaredom da bude šampion.

Na Malom Kalemegdanu za novog trenera promovisan je Milan Tomić, a novinarima se obratio i prvi čovek kluba Nebojša Čović.

– Nismo žurili, kao mnogi koji su tipovali ko će nam biti trener. Tomić je dugo godina u košarci kao igrač, trener, menadžer… Želim mu svu sreći, biće uzbudljiva sezona i neće biti dosadno, to vam obećavam – istakao je Nebojša Čović.

On je dodao da su klub do sada napustila samo tri igrača, a što se dolazaka tiče još uvek je rano, iako postoje nezvanične informacije da su blizu potpisa Dušan Ristić i Majkl Odžo.

– Rano je da govorimo o dolascima i odlascima. Istekli su ugovori Tejloru Ročestiju, Alenu Omiću i Peri Antiću. To je istina i to je jedino što je poznato. Ko će doći i dalje ne znamo, ali ćemo blagovremeno da javimo.

Nebojša Čović se nije složio sa kolegama novinarima da je sezona iza crveno-belih bila neuspešna.

– Nigde u kamenu ne piše da Crvena zvezda mora da bude 10 ili 15 godina prva. Napravljen je solidan rezultat. Moramo da znamo da istrpimo i trenere i igrače u izuzetno teškom poslu, kada bismo to uradili bilo bi nam mnogo lakše.

Na kraju tema su bile Delije i bojkot koji je počeo dolaskom Alena Omića.

– Sa navijačima se nikada nismo svađali. Nismo se razumeli u nekim stvarima. Oni su razumeli naše argumente, a mi smo razumeli njihove. Očekujem da bude normalno, a koliko sam informisan mi sa njima nemamo neki problem – zaključio je Nebojša Čović.

Hoće li se Delije vratiti na tribine, šta mislite?

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter