5
Košarka

FOTO: STARSPORT

LESOR ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Francuz preko Instagrama odgovorio da li bi igrao u Partizanu za pet miliona dolara

Objavljeno: 13.07.18 u 11:21

Zanimljivo pitanje stiglo je Matijasu Lesoru preko društvenih mreža.

Francuski centar gotovo sigurno napušta Crvenu zvezdu ovog leta, a on definitivno neće preći u redove gradskog rivala.

Mada interesovanje Partizana za Matijasa Lesora ne postoji, navijači su iskoristili priliku da postave pitanje Lesoru o tome da li bi ikada zaigrao za crno-bele uz ugovor od pet miliona dolara, na šta je Francuz na svom Instagram profilu napisao – nikada.

0
0

5 Komentara

  1. Nemogu da shvatim ove gluposti koje novinari iznose.Taj igrac nezna da ste ovo i pisali a kamoli njegov odgovor.Zasto je dosao u zvezdu zbog ljubavi to pricajte vasoj babi.Oni su profesionalci i zbog para igraju gde treba.Koliko ste takvi imali koji su voleli zvezdu a na kraju isli sudskim putem da naplate potrazivanja.Neznam koje veci budala ja koji citam vase pisanje ili vi koji ste to pisali

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi prosipaju te fore umro bi za jedan umro bi za drugi klub budimo realni kad bi bilo ko dosao u takvu situaciju ne bi ni razmisljao za koga navija samo da sebe spasi a kad bi se pojavilo tih 5 miliona presao bi sigurno ali Partizan nece propalitete i smotane igrace ko sto on sta ce nam!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Е свашта…па то је задњи играч на овој планети којег би ми појурили…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter