6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRVENA ZVEZDA IMA NOVOG PREDSEDNIKA: Šta nova funkcija Nebojše Čovića znači za košarkaški klub?

Objavljeno: 07.07.18 u 14:50

Na Redovnoj Izbornoj skupštini Sportskog društva Crvena zvezda izabrano je novo rukovodstvo.

Skupština je održana u Medija centru na stadionu „Rajko Mitić“, a na mesto predsednika Upravnog odbora u naredne četiri godine izabran je Nebojša Čović, prvi čovek košarkaškog kluba.

Pored njega, za predsednika Skupštine SD Crvena zvezda izabran je Petar Škundrić, dok je zvanje počasnog predsednika dobio Ivan Todorov.

Đurđa Ćeramilac i Ivan Bošnjak su dobili poverenje kao potpredsednici UO SD Crvena zvezda, dok su Aca Marković, Stojan Vujko i Dejan Stamatović izabrani kao potpredsednici Skupštine.

Pored Čovića. Ćeramilac i Bošnjaka u Upravnom odboru SD Crvena zvezda biće Srđan Rašković, Vladan Kovačević, Ana Avramović, Željko Pešut, Anđelka Vukmirović Radulović, Bojan Dimić, Ivanka Kovačević, Branislav Vojinović, Goran Đaković, Mirko Butulija, dr Miodrag Lemajić, Draško Marković, Goran Gole i Petar Rokvić.

 

 

Novi (stari) generalni sekretar je Igor Milojević, predsednik Saveta postao je Aleksandar Boričić, dok će Nadzorni odbor predvoditi profesor Mile Samardžić.

Iako ovim nije zvanično potvrđeno, izbor Nebojše Čovića na mestu prvog čoveka SD Crvena zvezda po svemu sudeći znači da će predsednik KK Crvena zvezda, uprkos indicijama da bi mogao da napusti Mali Kalemegdan, i u budučnosti ostati na čelu šampiona Srbije, mada će to biti potvrđeno tek na skupštini KK Crvena zvezda koja bi trebalo da bude održana ovog meseca.

 

 

0
0

6 Komentara

  1. Nedostaje jos jedan pripadnik snaga reda sa leve strane i lisice na rukama magistra pa da bude kompletna fotografija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter