1
Košarka

FOTO: KOŠ ZA SREĆU

VELIČANSTVEN GEST: Srpski basketaši najvredniju stvar prodaju u humanitarne svrhe (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.18 u 15:31

Igrači tima Zemun 3×3 pokazali su svoju veličinu i van sportskog terena.

Osvajači Svetskog kupa pomažu svom navijaču.

Da su Marko Dugošija, Bogdan Dragović, Lazar Rašić i Nikola Vuković majsotri na košarkaškom igralištu, već smo mnogo puta videli, ali oni su otišli korak dalje i pokazali svoju ljudsku stranu. Najvredniju stvar u dosadašnjem delu karijere, dres sa finalne utakmice Svetskog kupa koji su osvojili prošle godine rešili su da stave na aukciju, a prikupljena sredstva od ove prodaje biće namenjena Stefanu Subotiću, momku koji boluje od leukemije.

– Stavljamo na aukciju dva naša dresa u kojima smo prošle godine osvojili FIBA 3×3 Svetski kup, a sav novac će ići Stefanu za pomoć u njegovoj najvažnijoj utakmici. Kao što se na terenu borimo jedan za drugog, to radimo i van terena. Ovog puta želimo da pozovemo sve vas da nam pomognete u ovoj utakmici i da još jednom pobedimo! Početna simbolična cena je dve hiljade dinaa, napisali su igrači ovog tima.

Svako ko želi da učestvuje u ovoj akciji i da svoju ponudu to može učiniti u linku ispod. Zemunci svaka čast!

 

Dragi naši pratioci, u toku je humanitarna akcija za našeg navijača Stefana Subotića ( @pomozimostefanu ) koji boluje od teškog oblika leukemije. Stavljamo na aukciju dva Zemun 3×3 dresa u kojim smo prošle godine osvojili @fiba3x3 WT , a sav novac će ići Stefanu za pomoć u njegovoj najvažnijoj utakmici. Kao što se na terenu borimo jedan za drugog, to radimo i van terena. Ovog puta želimo da pozovemo sve vas da nam pomognete u ovoj utakmici i da još jednom pobedimo! Početna simbolična cena je 2.000, 00 din. U komentaru ispod ostavite Vašu ponudu i napomenite koji dres želite. Dres broj 5 – @dugi_11 Dres broj 3 – @bogibatina5 Aukcija traje do 29.06. do 20:00 h Novac će biti uplaćen Stefanu 30.06. Pomoć mozete pružiti i slanjem sms sa sadržajem 360 na 3030. ZA STEFANA !!! 🙏

A post shared by Zemun 3×3 (@zemun3x3) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter