3
Košarka

FOTO: STARSPORT

STIGLA KAZNA ZA PARTIZAN: Leon Deleon ni ovog puta nije štedeo crno-belu kasu!

Objavljeno: 31.05.18 u 14:11

Direktor Košarkaške lige Srbije potpisao je saopštenje u kom je izrekao novu oštru kaznu za Partizan, zbog ubacivanja predmeta u teren.

U sinoćnjem drugom meču polufinala Superlige Srbije Crvena zvezda je drugi put savladala Partizan i tako se plasirala u finale, a pristalice crno-belih su to vrlo teško prihvatile.

Tokom susreta su na parket ubacivali novčiće, upaljače, ali i staklenu flašicu i stolicu sa tribina, a to je navedeno i u saopštenju Leona Deleona.

– KK Partizan NIS kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 120.000 dinara zbog nekulturnog ponašanja gledalaca, bacanja na teren sitnih čvrstih predmeta i jedne staklene flašice i plastične stolice u gledalištu – objašnjeno je u saopštenju.

Osim toga, u objavljenom saopštenju kažnjen je i Alen Omić, centar Crvene zvezde, zbog tehničke greške i moraće da plati 6.000 dinara.

0
0

3 Komentara

  1. Nebitno je ko je domacin ili gost, za koga se navija, ali ovo je za svaku osudu, gadjati bilo koga staklenom bocom to je za svaku osudu i to rigoroznu, najvise bih voleo kada bi se direktni krivac otkrio a ne stalno klubovi krivi za losu organizaciju, sistem obezbedjenja je duzan za pretres a ovo promaklo, a i vredjanje sa teibina po meni nije kriv klub vec navijaci, za vredjanja isprazniti dvoranu ili zatvoriti tribinu a ne klub po dzepu !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter