Košarkaši Unikahe su sa dva ubedljiva poraza od Baskonije, u četvrtfilanu plej-ofa špnskog šampionata, završili svoju sezonu a večerašnji meč je po svemu sudeći bio poslednji za Nemanju Nedovića u dresu tima iz Malage.

Srpski reprezentativac je nakon utakmice u razgovoru za španske medije potvrdio da će ovoga leta promeniti sredinu, ali nije precizirao koji će klub biti njegova naredna destinacija.


-U ovom trenutku mi je potrebno nešto novo, ne znam još gde ću, ali ako odem to neće biti ’zbogom, već vidimo se kasnije’. Video sam moju majku da je tužna, devojku Minu da plače i bilo mi je teško. Ovaj grad je bio divan prema nama, promenio mi je život. Došao sam kao klinac posle lošeg iskustva u NBA ligi i Valensiji i svi su me sjajno dočekali-, kazao je Nedović za lokalni “Malaga Hoj”.

Prethodnih nedelja govorilo se da je prelazak Nedovića u redove Armanija iz Milana praktično gotova stvar, međutim naš košarkaš je u međuvremenu to demantovao.

-Sjajno me je prihvatio trener Đoan Plaza i to kada me niko nije želeo i već sam bio na pragu povratka u Crvenu zvezdu. Svi su mi u Malagi pomogli da napredujem na terenu i van njega. Uživao sam tokom prethodne tri godine i ovaj grad i klub će mi zauvek ostati u srcu. Osećao sam se kao kod kuće-, dodao je Nedović.