18
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘FMP, DUGOVI, ZVEZDA I DERBI’: Transparent Grobara preko celog ‘kopa’, šta će reći Delije?! (FOTO)

Objavljeno: 30.05.18 u 21:26

Navijačka prepucavanja nastavljena su i u večerašnjem okršaju Partizana i Crvene zvezde.

Tako su navijači Partizana sredinom druge četvrtine pošteno ‘pecnuli’ zvezdaše transparentom preko gotovo celog glavnog ‘kopa’ u ‘Pioniru’.

Radi se o ‘nepostojanju košarkaškog derbija’, kako su naveli, i oproštenih dugova i imena Crvene zvezde.

– Stara Zvezda je zamrznuta i nikada nije odmrznuta. Dokumenti o izmirenim dugovima ne postoje. Dakle, košarkaški derbi ne postoji od 2011. godine. Znate, FMP-u niko ne može da uskrati pravo kako ćemo mi da se zovemo’ – piše na transparentu Grobara.

FOTO: HOTSPORT

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Petar Lazić

0
0

18 Komentara

  1. Coviceva era je zavrsena u moraci, pobedom buducnosti u finalu aba lige.tako da titula u srbiji ne znaci nista.aj pa zdravo.ceka vas evrokup.a partizan nema buducnost dok klub vode ostoja i slicni njemu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvi su ovo bolesnici. Klub im se raspada a oni vode brigu o drugom. samo umobolni mogu ovako da razmišljaju. Šta vas briga dali je Zvezda zamrznuta ili odmrznuta, dali se zove ovako ili onako. Kako god da jeste vi gubite

    0
    0
    Odgovori
  3. Za neupućene grobare jedna informacija: 08.07.2015 u registar APR-a je upisan novi statut i košarkaški klub Crvena zvezda je opet jedini predstavnik sportskog udruženja sa adresom Mali Kalemegdan 2, Beograd – Stari grad, čudi me da im to njihov omiljeni urednik i voditelj ponedeljkom i četvrtkom naveče nije objasnio u svojim emisijama. Čak i on zna da to više nije klub iz Železnika.

    0
    0
    Odgovori
    • A znaci priznajes da od 2011 do 2015 niste bili zvezda,nego fmp?!Pa tad ste tvrdili da to nije tacno,kako sad?Tad je napravljen projekat,fudbal,kosarka,vaterpolo,samo da se Partizan skine kako zna i ume sa 1 mesta vise u svim sportovima.I epilog,u fudbalu prekinut nas niz od 6 titula,u kosarci zatvorili dva kluba,napravili dva nova(C.zvezda Beograd i Radnicki FMP),pa posle vratili Fmp Zeleznik,a Zvezdi skinuli Beograd i vratili u Jugoslovensko sportsko drustvo Crvena zvezda(ciji clan nisu bili 4 godine,lepo kaze Tegeltija,pitanje sta ce jednog dana s tim titulama biti,kome ce se one racunati,mutantu iz Zeleznika verovatno,jer nisu bili u okviru sportskog drustva ,to nije isti klub)A u vaterpolo ugasen klub oziveli,napravili projekat sa Cedinom fidelinkom,bili prvaci Evrope,i koliko se to ceni najbolje govori da sledece godine nisu ni branili trofej,nego igrao oper Partizan,kao i sad,normalno,al eto,smirili su malo siroku narodnu masu,iako i sami znaju da to nije to,al nema veze,bar na jednu sezonu Partizan nije bio prvi.O kojim onda spinovima Grobarskim pricas,ne postoji izmanipulisanija masa u Evropi sigurno od vas,Covic ovamo,ovamo Terzic.

      0
      0
      Odgovori
      • A kako objašnjavaš period 2000 – 2011 u toku koga je nastalo nezapamćeno urušavanje košarkaškog giganta sa Malog Kalemegdana, gde se tada slivao najveći deo novca, ko se tada bahatio, pretio sudijama, vređao iste konstantno. O tome da li je bio FMP ili Zvezda Beograd ( Diva, Telekom ) manje je važno, ako se uzme u razmatranje da je gospodin Čović, u tom trenutku, zbog iskrenog poštovanja KK C. zvezda bio spreman na fuzionisanje, na brojna odricanja, između ostalih prema tadašnjem sporazumu svi trofeji se upisuju na konto KK Zvezda, to je jednom prilikom i izjavio gostujući u emisiji novinara koga si pomenuo, koji je i sam vrlo nekorektan i neprofesionalan, svih ovih godina u svojoj emisiji nije pozvao nijednog igrača ili funkcionera kluba koji je postizao vrlo zapažene rezultate, pa to je stvarno presedan, bez obzira za koga navija, na nacionalnoj si frefenciji, morao bi da bar iz kurtoazije ugosti i nekog iz suprotno tabora, ali to je druga priča. Čestitaj Zvezdi i njenim simpatizerima i navijačima na pobedi, potpuno zasluženoj, i ostavi se tih manje važnih detalja, uživaj u košarci, doduše, nisi imao baš mnogo razloga za slavlje proteklih godina ali tako je to, ipak je u pitanju samo sport.

        0
        0
        Odgovori
        • Koji gigant kk Crvena zvezda, koji o čemu pričaš, jesi pomenuo fk, razumeo bi klošaru obični, isto bi bilo i da ste gigant u vaterpolu autsajderu jesi se lečio do sad negde ili lutaš ulicama, o lenu pričaš klenu jedan.

          0
          0
  4. Kada nemas navijace, kada nemas koreografije, kada nemas kako da privuces paznju ti napisi ovako neke gluposti i veruj u njih jer ti je lakse. U svakom sportu imaju jednog Pantica

    0
    0
    Odgovori
  5. Marko hajde provjeri ti sta je tacno a sta ne ? Uplatis milion oni ti oproste 5 , to nema nigdje u svijetu osim u vucucevoj Srbiji.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ali sve što su naveli nije tačno.Al ne vredi…neki grobari u ovo veruju a ovo je klasična laž.Njima je tako lakše i tako osporavaju Zvezdu…a sve što su napisali je neistina.Nek provere

    0
    0
    Odgovori
    • Pa treba da vas je sramota da vi pricate o dugovima vi citate samo ono sto vama odgovara sto niste procitali izjavu vaseg direktora Todorica kada je covek javno priznao da ste drzavni projekat je vas drzsva godinama decenijama finasirala i da ste trosili ono sto niste zaradili i kada je drzava zavrnula slavinu vi u dugovima
      Sramota i bruka uvek ste imali naklonost drzave i sudija a kada vas neko istrese iz gaca sudije krive hahahaha

      0
      0
      Odgovori
  7. A lazni ostrasceni „novinar“ nema o cemu pametnijem da pise vec o budalastinama! Posto ga boli ispadanje voljenog malog kluba partizan igokea dinamik!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter