3
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKI PROBLEMI ZA PARTIZAN: Ko će igrati za crno-bele u ‘večitom derbiju’

Objavljeno: 29.05.18 u 17:26

Povrede su trenutno glavni problem Nenada Čanka.

Poslenji u nizu koji ima problem sa pobredom u timu Partizana je Vanja Marinković.

Bek crno-belih bi mogao da propusti sutrašnju, drugu utakmicu polufinalne serije KLS Superlige u kojoj će Partizan dočekati Crvenu zvezdu.

– Vanja ima lakšu distorziju zgloba, prvog stepena, ali vremena za njegov oporavak puno nema pošto je razmak između utakmica dva dana. Postoji opcija da uz terapiju i „blokadu“ zaigra u sredu, ali je to pod velikim znakom pitanja i znaće se pred sam početak meča – izjavio je za Blicsport, lekar crno-belih – doktor Jakovljević.

Sasvim sigurno ni u drugoj polufinalnoj utakmici Čanak neće moći da računa na Bondžu Sija koji je u četvrtfinalnom meču zadobio povredu posle jednog teškog pada.

– Teško. Ima veliki hematom na desnom lumbalnom delu. Hvala Bogu pri onakvom padu nisu pukla rebra ili neki unutrašnji organ. Nije uopšte trenirao, pre tri dana je počeo da se kreće, ali je izgubio na gipkosti, ima bolove pri saginjanju i nekim pokretima. I za njegovu rehabilitaciju treba vremena, a mi ga nemamo. Ako izborimo majstoricu, možda zaigra, dodao je doktor Partizana.

Neizvestan je i nastup Aleksandra Aranitovića koji je tek počeo sa treninzima nakon problema sa leđima.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter