0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ MILANA: Armani ne dovodi samo Nedovića i Dela Valea, ‘igraće’ u ABA ligi

Objavljeno: 11.05.18 u 09:25

Armani Milano ušao je u projekat da postane jedan od najjačih klubova Evrope, a to ne zanači samo dovođenje najboljih igrača sa Starog kontinenta i Amerike.

‘Krojači’ su potvrdili dolazak Nemanje Nedovića, ali se srpski as oglasio i rekao da ga puste na miru dokle god je član Unikahe. Armani je takođe dogovorio transfer Amadea Dela Valea, ali tu planovima tima iz ‘grada mode’ nije kraj.

Naime, Armani planira da nađe sebi filijalu u jednoj od najjačih liga Evrope. U planu je potraga u Francuskoj, Nemačkoj i ABA ligi. Sada se postavlja pitanje o kom bi klubu moglo biti reči, najverovatnije ne o srpskim klubovima, jer Crvena zvezda i Partizan nisu u opticaju, teško da je to Mega Bemaks, a FMP Železnik je ‘pobratim’ sa crveno-belima.

– Naša ideja je da imamo partnerski tim u jednoj od najjačih liga Evrope Francuske, Nemačke ili ABA lige – rekao je predsednik Armanija, Livo Proli.

To bi značilo da bi tim iz ‘grada mode’ mogao da pojača jednog abaligaša mladim igračima koje želi da razigra kroz jako takmičenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter