11
Košarka

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Zvezda objavila razlaz sa Alimpijevićem i već postavila novog trenera! (FOTO)

Objavljeno: 07.05.18 u 16:47

Ono o čemu se spekulisalo, upravo je dobilo potvrdu – Dušan Alimpijević više nije trener Crvene zvezde.

Na adrese domaćih medija stiglo je saopštenje sa Malog Kalemegdana u kojem je potvrđeno da je Zvezda raskinula saradnju sa dosadašnjim Dušanom Alimpijevićem.

– KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da Dušan Alimpijević od ponedeljka, nije više trener prvog tima. Klub je sa trenerom sporazumno raskinuo ugovor.

Do daljeg prvi tim će voditi dosadašnji pomoćnik Milenko Topić.

FOTO: STARSPORT

Dušan Alimpijević je vodio prvi tim Crvene zvezde mts na 69 utakmica, uz 11 pobeda u Evroligi, tri poraza u regularnom delu takmičenja ABA lige i osvojeno prvo mesto na tabeli regionalnog takmičenja.

KK Crvena zvezda mts želi puno sreće i uspeha Dušanu Alimpijeviću u nastavku trenerske karijere – stoji u saopštenju crveno-belih.

Milenko Topić je do sada bio prvi asistent Dušana Alimpijevića, a na evroligaškom meču protiv Olimpijakosa završio je meč kao prvi trener, pošto je Alimpijević isključen.

Topić je bivši jugoslovenski i srpski košarkaš, a sada trener. Igrao je na poziciji krilnog centra. Najpoznatiji je po nastupima za BFC Beočin i Crvenu zvezdu, kao i za reprezentaciju Jugoslavije sa kojom je osvojio zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 1997. i Svetskom prvenstvu 1998, srebro na Olimpijskim igrama 1996. i bronzanu na Evropskom prvenstvu 1999. godine 

0
0

11 Komentara

  1. Kao navijac Partizana ne mogu da se ne nasmejem, pogotovo posle visestrukih Covicevih izjava kako ovog pajsera nece smeniti, u isto vreme mi je i krivo, jer nam se sada smanjuje sansa da osvojimo domace prvenstvo. A na sve to, kada vidim Milenka Topica, ne mogu da ga se ne setim kakav je bio igrac – kada ga covek vidi nikada ne bi rekao da je u pitanju kosarkas (izgledao je uvek kao neki gradjevinski radnik, ili vozac traktora), jos onako nekako tih i nenametljiv … a covek igrao BESPREKORNO.
    Fenomenalan suter, trojke pogadjao kao snajper, borben, hvatao lopte … za pozeleti ga u ekipi. Uvek mi je bilo drago da ga vidim na terenu.
    Sve najbolje mu zelim, osim u takmicenjima gde je i Partizan 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. aj promeni jos jedan nik..bices nam smesniji. ovaj trener je prerano doso u kkcz. nemoze on rochestia u 33god. da nauci da igra odbranu. covek nije uspeo da postane autoritet. nije uspeo da stvori ekipu iz ovog sklopa pojedinaca. tako da nije imao ni mogucnosti u napretku igre. svaka ekipa im ubaci 80+ koseva. steta za njega, izgoreo u zelji da prerano postane trener sa imenom

    0
    0
    Odgovori
  3. AKO SAM DOBRO RAZUMEO, PRIGRADSKA DRUZINA JE SMENILA ALIMPIJEVICA ZBOG LOSIH REZULTATA OVE SEZONE, A POSTAVILA TOPICA ZBOG DOBRIH REZULTATA OVE SEZONE!
    I KAKO POSLE COVEK DA VAS NE ZEZA PA VI SE SAMI SA SOBOM ZEZATE!
    NA KRAJU SEZONE CEKA VAS TRIPLETA!
    OLE OLE OLE OLE OLE LEO LEO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter