0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Mormao da popravimo neke stvari!

Objavljeno: 05.05.18 u 13:28

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju ekipi Mladosti u prethodnom kolu Superlige Srbije.

Crveno-beli su trijumfovali rezultatom 104:75 i vratili se na čelo tabele grupe A domaćeg šampionata.

Sledeći izazov koji je pred Crvenom zvezdom jeste gostovanje mladoj ekipi Mega Bemaksa koja se nalazi u seriji od dva trijumfa i zauzima treću poziciju na tabeli Superlige Srbije. Svoja očekivanja pred utakmicu 7. kola grupe A domaćeg šampionata izneo je trener crveno-belih Dušan Alimpijević:

– Mega je ušla u Superligu sa drugačijim konceptom gde mladi igrači dobijaju lidersku ulogu. Oni su talentovani tim koji je posle dve vezane pobede sigurno došao i do većeg samopouzdanja u odnosu na prethodni period. Zbog toga očekujem zanimljivu utakmicu kao i što su svi mečevi koje igraju Mega i Crvena zvezda. Mi ulazimo u završni deo grupne faze i važno je da popravljamo neke stvari iz utakmice u utakmicu – istakao je Alimpijević.

O narednom rivalu govorio je i kapiten ekipe Branko Lazić:

– Mega je izuzetno talentovan tim koji igra sa mnogo energije. Očekuje nas težak meč i veoma je važno da spremno dočekamo utamicu protiv Mege, ali i predstojeće jer sledi rasplet u našoj grupi. Za nas je važno da se povređeni igrači polako vraćaju treninzima i nadam se da ćemo u punom sastavu dočekati plejof Superlige Srbije – rekao je Lazić.

Utakmica u dvorani ’’Mega Factory’’ zakazana je za nedelju od 20 časova i 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter