0
Evroliga

JANAKOPULOSOV ULTIMATUM : Prvi čovek ‘PAO-a’ dao uslov za ostanak u Evroligi i žestoko izvređao Bartomeua

Objavljeno: 30.04.18 u 18:20

Vlasnik košarkaškog kluba Panatinaikos, Dimitris Janakopulos, već duži period se nalazi u uotvorenom ratu sa prvim čovekom Evrolige Đordijem Bartomeuom, a kao epilog svega predsednik „zelenih“ je najavio istupanje njegovog kluba iz elitnog takmičenja.

Janakopulos putem društvenih mreža neprestano upućuje kritike i uvrede na račun Bartomeua, a sada mu je postavio i uslv koji mora biti ispunjen da bi atinski klub i narende sezone ostao u Evroligi.

– U trenutku kada dobijamo izjave saučešća i podrške povodom smrti Kostasa Janakopulosa, jednog od kamena temeljaca našeg Panatinaikosa, u trenutku kada je naša porodica u dubokoj žalosti, ti ne prestaješ da dokazuješ koliko si jadan.

To si naravno potvrdio mnogo puta ranije. Kada sam branio svoju decu od psovki i napada. Ili kada si postavio moje fotografije u evroligaškim dvoranama, kao da sam traženi ubica. I sada, kada je moja porodica u žalosti ti nastavljaš sa pokušajima da uništiš Panatinaikos i mene lično.

To je to. Jedina stvar koju još mogu da ti kažem je “J..I SE”. To je sve. Ništa više ne zaslužuješ.
I da pojasnim: Ukoliko ovog leta članovi Evrolige ne odluče da neko ko ne poštuje insitituciju porodice ne može da sedi za istim stolom sa nama, da ne govorimo o vođenju takmičenja, Panatinaikos više neće biti deo ovog cirkusa.

Ljudi su osnov sporta. A ti nisi ljudsko biće-, navodi se u izjavi Janakopulosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter