1
Evroliga

Marko Guduric Vladimir Stimac Dragan Milosavljevic Vasilije Micic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Srbija - Belgija, Belgium - Serbia 07.9.2017. Istanbul, Turska, 7. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

UDARIĆE SRBIN NA SRBE U BEOGRADU: Vasa Micić protiv Kalinića i Gudurića, interne fore su već počele (FOTO)

Objavljeno: 28.04.18 u 17:40

U polufinalu završnog turnira Evrolige u Beogradu sastaće se Žalgiris i Fenerbahče, što će biti duel timova prepunih srpskih košarkaša.

Vasilije Micić je napravio senzaciju sa Žalgirisom i domogao se ‘fajnal fora’, a njemu je možda i najdraže, ako je to ikako moguće izmeriti, jer će igrati u svom glavnom gradu dva meča za titulu prvaka Evrope.

– Ne što ćemo svi prvi put na završni turnir, nego su mnogi debitanti u ovom takmičenju! Među njima ispada da sam ja sa 24 godine, zbog evropskog iskustva, veteran. Baš sam komentarisao sa drugom, mislim da su ljudi oko nas, naši prijatelji, porodica, svesniji nego mi toga šta smo napravili ove sezone. Ekipa je ušla u kolotečinu, trener nas je u potpunosti fokusirao na utakmice i nismo stizali mnogo da razmišljamo o rezultatima koje pravimo – rekao je Micić.

Prvi protivnik će mu biti protiv Fenerbahčea, koji sa klupe vodi Željko Obradović, a na parketu će duele voditi protiv Nikole Kalinića i Marka Gudurića, dobrih drugova iz reprezentacije i perioda u Crvenoj zvezdi.

– Sa njima sam super. Gudura mi je mnogo dobar drug, odmah smo se čuli kad se zvanično znalo da ćemo da igramo jedan protiv drugog. Šalili smo se na taj račun. Neke naše interne, košarkaške fore.

Dok ne saznamo kakve su šale razmenili, evo jedne sa Tvitera koja se odnosi na lapsus sa Zvezdine proslave titule kada se upravo Vasa Micić latio mikrofona.

0
0

1 Komentara

  1. Nikada ne bih mogao da navijam za Fener iz vise razloga , bez obzira na to sto je nas trener i 2 nasa igraca. Zalgiris sa druge strane je klub sa tradicijom, odlicnim mladim trenerom koji je ponizio Oly i dokazao koliko se razume u kosarku kao igrac pa i sada. Grad i drzava koji zive za Kosarku i podsecaju me na nas i na istu strast koju mi Srbi imamo za taj sport. A ne Fener, favorizovani klub sa favorizovanim sponzorom i kasu bez dna za pojacanja .. sve fejk i bljak a da ne spominjem ostale stvari. Napred Zalgiris !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter