0
Evroliga

FOTO: Instagram

DO SADA NAJLUĐA PROVOKACIJA: Janakopulos pomerio sve granice svojim ‘Instagram storijem’ (FOTO)

Objavljeno: 28.04.18 u 15:11

Prvi čovek Panatinaikosa konstantno izbacuje postove koji produbljuju ‘rat’ protiv Đordija Bertomeua.

Dimitris Janakopulos od sinoćnih utakmica između Himkija i CSKA i Real-Panatinaikos, odnosno, Baskonije i Fenerbahčea pre dve večeri, ne prestaje da proziva prvog čoveka Evrolige.

– Predsednik Papadopulos je čitavog jutra pokušavao da stupi u kontakt ili sa predsednikom lige Bartomeuom ili prvim čovekom Sudijske komisije, kako bi uputio žalbu na suđenje u Madridu. Niko mu se nije javio, da bi ga na kraju poslao nekakav zaposleni i rekao mu da posle 27 godina više ne može sedi na klupi sa ekipom. Još jedan sraman potez od strane Evrolige – napisao je Janakopulos.

Ređaju se postovi i ‘storiji’ na Instagramu posvećenu Bertomeuu, a jedan od njih ga je uporedio sa Hitlerom.

– Uspeo si još jednom u svojoj nameri da izbaciš Panatinaikos, kroz tvoj namešteni sistem u sprezi sa sudijama. Opet, to ne znači da si se izvukao. Sada će pritisak zbog sve sa sudijama, neadekvatnih poslovnih rezutlata posle toliko godina, zbog tvojih ‘nezavisnih’ sudija, načina poslovanja biti još jači i konstantniji. Sve dok ne podeseš ostavku ili budeš otpušten – nastavio je Janakopulos.

Podelio je i ‘priču’ supruge Alekseja Šveda, kao i snimke iz Baskonije na kojima se jasno vidi da španski navijači viču ‘Evroliga mafija’.

 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

 

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter