0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČANAK PRED VRŠAC: Svesni smo uloge favorita, hoćemo pobedu

Objavljeno: 27.04.18 u 16:16

Crno-beli sutra ponovo igraju meč na svom parketu.

U dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ stiže ekipa Vršca.

Pomenuti tim će pokušati da nanese prvi poraz Partizanu ove sezone u Superligi, što uopšte neće biti lak posao uzeći u obzir igru izabranika Nenada Čanka u domaćem takmičenju. Trener je pred meč sa Vrščanima dao sledeću izjavu:

– Želimo da protiv Vršca zabeležimo novu pobedu i svesni smo uloge favorita u sutrašnjoj utakmici. Da bi tu ulogu pretočili u pozitivan rezultat, moramo ostati fokusirani tokom čitavog toka meča. Vršac je u poslednja dva kola zabeležio dve ubedljive pobede, a u Beograd dolaze rasterećeni i spremni da kazne svaku našu grešku. Protiv Dinamika jesmo prikazali određeni napredak u igri, ali smatram da možemo i moramo puno bolje, a potom se nadovezao i Đorđe Gagić:

– Ne smemo da dozvolimo sebi prazne minute, već moramo da radimo i da podižemo svoju formu da bi u plej-ofu bili na svom maksimumu. Vršac je ekipa koja će sigurno iskoristiti svaku priliku da nas kazni ukoliko im za to damo šansu. Zato moramo biti oprezni i maksimalno angažovani od početka do kraja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter