4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

JASAN PRAVAC ZA BUDUĆNOST: Ostoja Mijailović je upravo na Tviteru objavio veliku vest za Partizan! (FOTO)

Objavljeno: 26.04.18 u 19:12

Navijačima će se ova odluka, u velikom broju, dopasti.

Košarkaši Partizana trenutno se bore za titulu šampiona Srbije, a pored osvojenog Kupa Radivoja Koraća, najveći peh jeste izostanak iz plej-ofa ABA j.t.d. lige i gubitak mesta koje vodi u Evrokup naredne sezone.

Međutim, kako je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, upravo objavio, klub iz Humske je aplicirao za dobijanje ‘vajld karda’ za narednu sezonu ovog takmičenja.

– Partizan je aplicirao za pozivnicu za sezonu 2018/19 Evrokupa. Ukoliko Evroliga odluči da poveća broj timova koji će učestvovati, a bazirano na putu konsolidacije i bogate tradicija, Partizan bi trebalo da bude jedan od najozbiljnijih kandidata za ‘vajld kard’ iz ABA lige – napisao je Mijailović.

To je jasan pokazatelj puta kojim Mijailović želi da Partizan ide. Okreću se leđa FIBA Ligi šampiona i ostavljaju odškrinuta vrata za učešće u Evroligi kada se rezultatima bude izborio za to.

0
0

4 Komentara

  1. Raduju se sto Zvezda ispala pa misle da se Covic ili neko nerviraju zbog toga pa kao u fazonu e sada cemo mi dati izjavu da ih dokusurimo. Kao deca neka. Misle da ispali nesto a ispali su duplo nista. Kao drugo,evroligu mogu da igraju stabilni klubovi sa konstantnom kontrolom revizora koje svake sezone salje evroliga a vama kada vide 10 racuna,sve mutljavine i mahinacije koje ste pravili a pravite ih i dan danas,zabranili bi vam da se priblizite hali u kojoj se igra evroliga. Navijaci se busaju kao neka institucija navijanja a kada pogledas nikakve razlike nema izmedju zvezdinih ili ko zna kojih jos. Tu su kada je evroliga,snimaju kamere,prenosi se Evropom pa da se pokazemo,mi ostajemo i posle poraza,mi pevamo 178 minuta posle utakmice,bla bla bla.Pa gde su te navijcke institucije bile kada je Partizan igrao evrokupm,fiba ligu sampiona itd.Pa naravno da ih nema. Tu su samo kao starlete kada ih kamera snima.I ne sumnjam da bi galamili kada bi igrali evroligu. Zvezda je presla granicu pa bojkotuje svoj klub s`pravom koji je prosle godine dobro zaradio,odradio velike transfera,za kosarku i nase prostore ogromne a onda napravio 50 posto slabiju ekipu. Sve u svemu ne vidim nista lose da Zvezda igra evrokup.I preko njega se moze do EL a i dobrih para. Inace ako se Partizanu izbrisu svi dugovi voleo bih da nam Tegeltija i druzina objasne kako se to dogodilo jer je kokodakao kada je Zvezda vratila dugove.

    0
    0
    Odgovori
    • BOLI TE MAGIJA PIONIRA I STANDARD KOJI SU POSTAVILI GROBARI!
      OVI TVOJI ISKMECE SE DOK TRAJE HIMNA I ONDA CUTE KO DA SU BOZE ME PROSTI POJELI STIPSU!

      0
      0
      Odgovori
  2. Šta ti je bahatost i bezobrazluk!!! Nisu obezbedili ni Eurokup, a hoće u Evroligu!!! Jednom za svagda zausmite stav… Je l’ važe i je l’ se broje uspesi iz prošlosti ili ne? Je l’ gledamo istoriju ili ne!!! Kada vam odgovara vi bi ovako, a kada ne, onda opet po vašem… Evroliga, da… Ali na TV-u!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa mi smo to muko nesreco vec osvojili!A VI SA 10 MILIONA BUDZETA NE MOZETE GRUPU DA PRODJETE!
      I DA EVROPSKOM BOSTONU JE MESTO U EVROLIGI JER KAKO NEKO TAKMICENJE MOZE BITI OZBOLJNO AKO U NJEMU NE UCESTVUJE INSTITUCIJA!ZNACI ZBOG EVROLIGE JE DOBRO NA PRVOM MESTU!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter