0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN IDE NA DORĆOL: Ambijent u hali će biti malo neobičan…

Objavljeno: 24.04.18 u 13:08

U trećem kolu Superlige Srbije, Partizan će sutra u hali na Dorćolu odmeriti snage sa ekipom Dinamika.

Kao što se u grupi A sastaju dve neporažene ekipe Borac i Crvena zvezda, tako će u okviru grupe B snage odmeriti  Dinamik i Partizan, koji su ostvarili trijumfe u dva uvodna kola domaćeg šampionata.

Trener Partizana Nenad Čanak smatra da će u hali biti neobična atmosfera, ali da to neće uticati na njegove igrače.

– Sutra nas čeka duel protiv veoma nezgodnog rivala koji će sigurno biti jako motivisan da nas na svom terenu pobedi. Predvodi ih iskusan i uspešan trener a pred ovu Superligu su se i dodatno pojačali. Ambijent u hali jeste malo neobičan, ali verujem da to neće biti faktor koji će uticati na igrače. Očekujem da budemo bolji nego protiv FMP-a. Neće biti lako, ali idemo na Dorćol po pobedu – izjavio je Čanak.

Strelac odlučujuće trojke u završnici meča protiv FMP-a, Aleksandar Aranitović, uveren je u novu pobedu crno-belih.

– Sutra nas čeka još jedan težak zadatak koji želimo da rešimo na najbolji mogući način. Dinamik će sigurno biti motivisan i igraće agresivno, ali ubeđen sam da ćemo mi imati spreman odgovor i da ćemo uz dobru igru uspeti da zabeležimo i treću pobedu – istakao je Aranitović.

Ulaznice za utakmicu Dinamik – Partizan neće se naći u slobodnoj prodaji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter