0
AdmiralBet ABA Liga

ALIMPIJEVIĆ PRED MEGU: Nema nepoznanica među nama, čeka nas susret sa izuzetno nezgodnom ekipom

Objavljeno: 21.04.18 u 14:47

Košarkaši Crvene zvezde večeras (21:00) u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekuju ekipu Mega Bemaxa, u okviru drugog kola Superlige Srbije.

Dve ekipe su se tokom ove sezone sastale već dva puta u Jadranskoj ligi, gde su crveno-beli odneli dva trijumfa. Ipak trener Zvezde Dušan Alimpijević sa dosta opreza dočekuje ovaj duel.

-Ovo će nam biti treći susret ove sezone, i sa te strane se dobro poznajemo. Izuzetno nezgodna ekipa, koja je i pored podmlađenog sastava sačuvala osnovne karakteristike svoje igre. Igraju i dalje sa velikom energijom, agresivno u fazi napada, zato sa naše strane, moramo da odigramo maksimalno skoncentrisano, kako bi došli do pobede-, rekao je Alimpijević.

Crvena zvezda i Mega u ovaj meč ulaze posle pobeda u premijernim mečevima domaćeg šampionata. Branilac trofeja je u prvom meču slavila protiv zemunske Mladosti sa 115:64, dok je ekipa Dejana Milojevića bila bolja od Tamiša sa 86:77.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter