0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BRANKO LAZIĆ ZA HOTSPORT: Mornar je utakmica sezone za nas

Objavljeno: 29.03.18 u 22:30

Branko Lazić je svojim beskompromisnim stavom i partijama zauvek „kupio“ srca navijača Crvene zvezde, a kapiten crveno-belih je za naš portal pričao o meču protiv Real Madrida, Mornara, kao i o nastavku karijere.

Sutra od 19 časova, crveno-beli igraju protiv Reala iz Madrida poslednji meč pred svojim navijačima u ovogodišnjem izdanju Evrolige:

Poslednja utakmica pred našim navijačima, i to protiv Real Madrida, svakako da će biti sjajna utakmica i očekujemo pune tribine jer je poslednja utakmica u sezoni. Izaći ćemo i odigrati kako se od nas očekuje, pružiti dobru predstavu kako bismo zahvalili publici za podršku tokom sezone, a ujedno se pripremili i za utakmicu u ponedeljak, rekao je Lazić.

Upitan da li će važnost meča sa Mornarom uticati na izdanje protiv Reala, odbacio je takvu mogućnost:

Mi se ove godine koncentrišemo i igramo od utakmice do utakmice, tako će i ovaj put biti. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo.

Ali, priznaje da je meč sa timom iz Bara najvažniji u dosadašnjem toku sezone:

Nema šta, to je za nas utakmica sezone jer odlučuje o plasmanu u finale. Donosi nam šansu da odbranimo trofej, obezbedimo Evroligu i naredne godine…

Na kraju, na red je došla i tema njegovog statusa u crveno-belom dresu po okončanju sezone:

Imam ugovor sa Zvezdom, kratko je zaključio popularni LeBranko.

Sa adidasove žurke, Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter