0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: Neverovatni Bobi umalo dabl-dabl za osam minuta, šampion morao da padne pred Bogdanom i Kingsima (VIDEO)

Objavljeno: 17.03.18 u 09:11

Noćas su na terenima najjače lige na svetu vreme proveli srpski košarkaši koji su imali zapažen učinak.

Miloš Teodosić i Boban Marjanović su poraženi sa 121:113 od Oklahome, dok je Bogdan Bogdanović pobedio Golden Stejt sa 98:93.

Da, dobro ste čuli! Ekipa sa jednim od najlošijih skorova u ligi je porazila aktuelnog prvaka koji je jedan od najboljih prema broju pobeda i poraza. Još ranije se znalo da će Variorsi teško izbeći neuspeh jer u tom meču nije bilo trojice najboljih igrača, Stefa Karija, Kleja Tompsona i Kevina Durenta.

Međutim, gotovo celo prvo poluvreme bilo je u znaku Voriorsa. Ubedljivo su bili bolji tim na parketu, a vodili su i dvocifrenom razlikom. Međutim krajem druge četvrtine dolazi do velike serije Kingsa kojim čak uspevaju i da preokrenu. Od tog momenta, igralo se bez većih vođstva, ali je prednost, minimalna, uglavnom bila na strani Golden Stejta. Međutim, Sakramento je odigrao bolje u završnici i ostvario pobedu.

Za 24 minuta kao starter, Bogdan Bogdanović je postigao 11 poena uz ne toliko dobre procente šuta iz igre (3/10), dok je uhvatio i pet skokova. Najbolji je kod Kingsa bio Badi Hild sa 22 poena i po sedam skokova i asistencija. Na drugoj strani je Kvin Kuk imao 25 poena.

(Izvor: YouTube/House of Highlights)

(Izvor: YouTube/The NBeye Official)

Znatno manje uspeha noćas imali su Marjanović i Teodosić protiv Oklahome. Ovaj meč se može podeliti na dve celine, prvi kvartal i ostala tri. U prvoj četvrtini je tim iz Los Anđelesa bio odličan, vodio je tokom cele deonice, a potom sledi pad u igri koji rezultira preokretom. Oklahoma je bila sigurna do poluvremena, ali i u nastavku te je upisala pobedu bez puno muka.

Ponovo je veoma malu minutažu imao Boban Marjanović, ali odličan učinak za osam minuta koliko je igrao. Srpski centar je bio blizu dabl-dabl učinka, postigao je osam poena i uhvatio sedam skokova, dok je Miloš Teodosić za 29 minuta imao 12 poena i četiri asistencije.

(Izvor: YouTube/House of Highlights)

NBA – REZULTATI

Orlando – Boston 83:92
Filadelfija – Bruklin 120:116
Toronto – Dalas 122:115
Oklahoma – LA Klipers 121:113
Golden Stejt – Sakramento 93:98
LA Lejkers – Majami 91:92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter