2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROLEĆNA PAUZA: Dva košarkaša Partizana napustila Beograd, nekima će odmor prijati

Objavljeno: 12.03.18 u 15:09

Košarkaški klub Partizan završio je prvi deo sezone i sada sledi kraća pauza pred start domaće Superlige Srbije u kojoj se gaje najviše ambicije.

Nova muka za Partizan, slična onoj od pre dve godine kada se crno-beli takođe nisu plasirali u plej-of ABA lige. Pred četom Nenada Čanka je sada prolećna pauza, 40 dana do prve naredne utakmice u Superligi Srbije. Zbog toga su crno-beli dobili nekoliko dana odmora, da budu sa porodicama.

Beograd su napustila dva momka. Jedan je Najdžel Vilijams-Gos koji je otputovao u SAD, a drugi je Bandža Si koji je u Parizu.

Nekima će pauza i prijati, jedan od njih je Novica Veličković kome će dobro doći da malo odmori kolena, ali i Đoko Šalić koji će moći da odardi artroskopiju kolena i reši problem koji ga muči od Nove godine.

Podsetimo, Superliga Srbije počinje tek 17. aprila.

0
0

2 Komentara

  1. Kakva je ovo vest ? Posto Partizana nema u plej ofu sada su novosti za sve nas da su dvojica otišli na odmor kućama. Možda je ,,interesantno“gde se i ostali odmaraju posle ispadanja iz daljeg takmičenja u regionalnoj ligi ??

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter