4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠTA TO ‘KUVA’ NA MALOM KALEMEGDANU: Hitna vanredna konferencija za novinare, bruiji se o ‘puču’

Objavljeno: 26.02.18 u 10:26

Odnosi u Crvenoj zvezdi nisu na najvišem nivou, te se postavlja pitanje šta se događa na Malom Kalemegdanu.

Jutro donosi veliki potres, a da li će se on izroditi u zemljotres i cunami, saznaćemo posle 13.30. Upravo nam je u redakciju stigao poziv KK Crvena zvezda o vanrednoj konferenciji za novinare.

Sada se postavlja pitanje šta se događa na Malom Kalemegdanu. Da li se izlazak pred medije povezuje sa pisanjem ‘Informera’ o pobuni igrača, pre svih Branka Lazića i Pere Antića, protiv trenera Dušana Alimpijevića. Navodno, igrači su nezadovolnji radom mladog stručnjaka, to jest time što ne može da postavi autoritet.

Kako ‘Informer’ prenosi, Pero Antić na treninzima ‘hvata krivinu’, u čemu ga podržavaju neki iskusniji igrači, dok je onda mladima krivo što se to događa i što oni moraju da rade punom parom. Takođe, ni odnos stranaca sa trenerom nije na zavidnom nivou.

– Molim vas, mislio sam da želite nešto ozbiljno da me pitate. Glasine da sam u svađi sa igračima su glupe i smešne. Neću da pričam o tome – rekao je Alimpijević za ‘Informer’.

Šta li ‘kuva’ na Malom Kalemegdanu videćemo danas u 13.30…

0
0

4 Komentara

  1. Pusti vise Covicu te suplje price kako treba vremena…Alimpijevic je tvoj izbor i ima da stojis iza toga. Rezultati su odraz stanja u klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter