2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽESTOKO OD SAMOG STARTA: Brutalne uvrede Delija upućene Alenu Omiću, centar izazvao i podelu ‘Pionira’ u skandiranju (FOTO)

Objavljeno: 26.01.18 u 19:07

Sem što su očekivano zvižduke dobili košarkaši grčkog Olimpijakosa, dobio ih je i jedan domaćeg tima.

Vreo doček za Alena Omića u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, ali na onaj negativan način.

Od kako je stigao u Crvenu zvezdu, priča se o danu kada će debitovati slovenački centar. U prvom intervjuu za klupski sajt je Omić poručio da ne očekuje da ga neće prihvatiti u Zvezdi zbog toga što voli naš narod i ne oseća se kao neprijatelj, ali se to ipak desilo.

Iz ‘kopa’ domaćih navijača već po izlasku na teren Omića se moglo čuti ‘Omiću odlazi’, dok su se  odmah potom čuli i zvižduci upućeni toj grupi domaće publike. Sem toga, pojavio se i transparent ‘Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija’. Ipak, većina navijača je podržala novo pojačanje skandiranjem ‘Alen Omić’ tako da su mišljenja navijača Crvene zvezde o Alenu Omiću na tribini podeljena.

FOTO: HOTSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Zvezdaš sam, ali ovo nije dobro! Zvezdu izbaciti i novčano kazniti ako se ne ogradi od ovakvih navijača koji šire mržnju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota, ovo nisu pravi navijači i ne misle dobro klubu ! Nadam se da je ovo mala neobuzdana grupica. Ne verujem da je Jovanović dobrodošao , zato što veze nema. Omić je pojačanje !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter