0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA ĐORĐEVIĆA: Strahovi selektora se pokazali opravdanim, Mačvan završio sezonu!

Objavljeno: 25.01.18 u 14:31

Košarkaš minhenskog Bajerna, Milan Mačvan je na utakmici Evrokupa protiv ekipe Zenita doživeo povredu, koja je ispotavilo se teže prirode.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije je u drugom poluvremenu meča sa ruskim timom, oštetio prednje ukrštene ligamente kolena, što praktično znači kraj sezone za njega.

Do povrede je došlo nakon nezgodnog doskoka, prilikom duela sa saigračem iz reprezentacije, Markom Simonovićem, a strahovi trenera Bavaraca i selektora Srbije, Aleksandra Đorđevića su se nažalost na kraju pokazali opravdanim.

-Stradali su mi prednji ukršteni ligamenti i meniskus. Imam otok. Sledi mi operacija i saniranje jednog i drugog. Videćemo kada će biti operacija-, potvrdio je za „Blic“ Mačvan.

Ovo je i veliki peh za reprezentaciju Srbije, čija je Mačvan bio jedna od najvećih uzdanica, pogotovo u kvalifikacijama gde su nacionalni timovi značajno okrnjeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter