0
Košarka

FOTO: STARSPORT

BITNO POJAČANJE: Đorđević objavio spisak pred najvažnije duele na putu ka Mundobasketu!

Objavljeno: 22.01.18 u 15:28

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je spisak igrača koje je izabrao da za treće i četvrto kolo kvalifikacija za Mundobasket.

Đorđević je izabrao 20 igrača koji će konkurisati za sastav uoči utakmica protiv Austrije i Nemačke na gostujućim terenima u februaru.

‘Orlovi’ će se okupiti 19. februara u ‘Kraun plazi’ u Beogradu, 23. će igrati protiv Nemačke u Frankfurtu, a tri dana kasnije rival će biti Austrija u Beču.

Na spisku se nalaze:

Stefan Jović (Bajern), Vladimir Lučić (Bajern), Stefan Peno (Alba), Ilija Ðoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan), Dejan Todorović (Bilbao), Marko Simonović (Zenit), Milan Mačvan (Bajern), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul BB), Miroslav Raduljica (Ðangsu Dragons), Ðorde Gagić (Partizan), Ognjen Jaramaz (Mega), Nikola Rebić (Mega), Boriša Simanić (FMP) i Stefan Lazarević (FMP).

Dakle, ponovo nema igrača iz Evrolige, ali ovog puta će u timu biti Stefan Jović, plejmejker Srbije, koji je prva dva meča u kvalifikacijama propustio zbog povrede.

Podsetimo, Srbija je na startu bila bolja od Austrije i Gruzije, ima skor 2-0 i sa još dva trijumfa bi verovatno rešila pitanje prvog mesta u grupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter