0
Košarka

JOKIĆ OČARAO NOVICKOG: Ovaj momak je nestvaran, radi bukvalno sve!

Objavljeno: 17.01.18 u 18:45

Jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena je posle susreta svog Dalasa sa Denverom na sva zvona nahvalio srpskog centra.

Nikola Jokić je u pobedi Nagetsa nad timom iz Teksasa ubacio 29 poena (11/21 za dva), uz čak 18 skokova i sedam asistencija, a ovakavu partiju našeg košarkaša nije mogao da ne nahvali ni Dirk Novicki.

-Očigledno je da Nikola nije najbolji atleta kojeg imamo u ovoj ligi, ali je dugačak, agresivan, jedan je od najboljih dodavača. Šutira sa distance, iz reketa, odličan je u ofanzivnom skoku. Veoma je pametan, svestran je napadač. Neverovatno je kako razume košarku, kako je oseća, kako tačno zna gde se igrači kreću. Kao da igraju napade kroz njega, dobija loptu na distanci, sjajno uručuje loptu, snalazi se u bloku. Ima zaista sjajne sposobnosti-, rekao je popularni „Drikenštajn“.

Svakako da reči ovakve košarkaške veličine imaju ogromnu težinu, a na Jokiću je da nastavi sa ovakvim i možda još i boljim partijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter