0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŽELJNI OSVETE: Ataman najavio punu ofanzivu na Zvezdu i to sa najnovijim pojačanjem!

Objavljeno: 11.01.18 u 18:22

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće sutra u Istanbulu ekipi Anadolu Efesa, u okviru 16. runde Evrolige.

Prvi meč ove dve ekipe, odigran u Beogradu, završen je ubedljivom pobedom crveno-belih, a trener turskog tima Ergin Ataman istakao je da njegov tim ima veliki motiv da se na domaćem terenu revanšira srpskom šampionu. U predstojeći susret Efes ulazi pun optimizma, potpomognut najnovijim pojačanjem u spoljnoj liniji.

– Želimo da se iskupimo za poraz u Beogradu. Crvena zvezda je u poslednje vreme zabeležila neke bitne pobede. I pored toga, mi moramo biti mnogo organizovaniji, sa novim ulogama koje moj tim ima. Jurimo pobedu. Takođe, naš novi igrač, Toni Daglas, biće na terenu na ovom meču-, rekao je Ataman.

Bek turske ekipe, Zoran Dragić, najavljuje težak meč za njegovu ekipu, koja će prema njegovom mišljenju morati da odigra mnogo bolje u defanzivi nego u Beogradu, kada su primili okruglo 100 poena.

– Biće to težak meč. Igraju dosta na fizičku spremu. Moramo da odgovorimo na to. Igramo na domaćem parketu i nadam se da ćemo pobediti u ovom meču. Jedini način da dobijemo ovaj meč jeste da odigrao dobro u defanzivi-, rekao je Dragić.

Meč između Anadolu Efesa i Crvene zvezde na programu je u petak od 18:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter