4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK PARTIZANA: Prodajemo oba Amerikanca, to ne znači…

Objavljeno: 11.01.18 u 18:56

Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović oglasio se povodom informacija da crno-beli prodaju dva Amerikanca.

Patrik Miler i Najdžel Vilijams Gos napuštaju Partizan. To je sada i definitivna odluka crno-belih. Ponude postoje, pregovara se i očekuje se skoriji dogovor.

– Trenutno smo u pregovorima sa Gazijantepom oko Milera i u narednim danima ćemo znati kakav je ishod. Mi svakako nećemo pustiti nekog igrača ako nemamo dobru zamenu za njega. Veća je šansa da klub sad napusti Miler nego Gos. Najdžel se odlično uklopio i mnogo nam znači, ali ako se pojavi neka veoma dobra ponuda mi je sigurno nećemo odbiti. Za sada se za njega interesovao Žalgiris, kao i još neki klubovi – istakao je Ostoja Mijailović, a preneo Informer.

Prvi čovek Partizana je istakao da bi to bila prva prodaja igrača ‘parnog valjka’ od 2014.godine i odlaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče.

– Dobra je stvar što posle dosta vremena Partizan ima mogućnost da proda nekog igrača. To se nije desilo od 2014. godine i odlaska Bogdanovića. Sad već imamo ponude za Milera i Gosa i moram da priznam da me to veoma raduje.

Odlazak Patrika Milera i Najdžela Vilijamsa Gosa ne znači da Partizan odustaje od završnice ABA lige i učešća bar u Evrokupu naredne sezone.

– Ukoliko neki od ovih igrača napusti Humsku, to ne znači da smo digli ruke od takmičenja. Naša potreba i želja je da budemo što bolji. Težićemo ka tome u nastavku sezone. Cilj nam je da budemo među četiri u ABA ligi, kao i da izborimo prolaz u Evrokup. Nema nikakvog odustajanja. Partizan će biti sve bolji i nećemo se vratiti na staro – zaključio je Mijailović.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter