2
AdmiralBet ABA Liga

POTVRDA IZ KLUBA: Iz Partizana se oglasili povodom mogućeg odlaska Milera!

Objavljeno: 09.01.18 u 21:00

Danas je u domaćoj javnosti odjeknula informacija da bi crno-beli mogli da ostanu bez jednog od svojih najboljih igrača, koji na stolu ima ponudu iz Turske.

Ekipa Gacijantepa uputila je zvaničnu ponudu na adresu Partizana, za plejmejkera Patrika Milera, a potvrda ove vesti stigla je i iz rukovodstva kluba iz Humske.

Naime, direktor crno-belih Dejan Kijanović rekao je da ponuda turskog tima nije jedina koja je od početka sezone stizala za njihove plejmejkere, ali i da klub neće prodavati svoje strance pošto poto jer sa njima imaju potpisane dvogodišnje ugovore. 

– Imamo ponudu i razmatramo je! Sada je iskočilo to za Gacijantep, ali mi smo i ranije imali ponude. I za Milera, ali i za Vilijams-Gosa. Sve smo ih odbijali. Njih dvojica imaju ugovore na dve godine, mi ćemo razmotriti šta je najbolja opcija za Partizan, rekao je Kijanović za Sportski žurnal.

Ono što je sigurno, ukoliko neki od stranaca napusti klub, to će biti moguće samo uz odgovarajuće obeštećenje.

0
0

2 Komentara

  1. Ako je ponuda preko 300000 Eu. trba ga prodati mi ne mozemo biti medju 4 u aba imamo tezak raspored a zvezda je realno jaca tako da nemamo sta traziti ni u domacoj ligi sa sa tolikim novcem mozemo ugasiti pozare i dovesti drugog amera i sa njim potpisati na dve godine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter