11
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAJVEĆI UDARAC DO SADA: Duško Vujošević ne prašta, Partizan mora da plati sumu od koje će vam se zavrteti u glavi

Objavljeno: 21.12.17 u 09:34

Problemima sa kojima se Partizan ove sezone susreće nema kraja! 

Košarkaški klub Partizan ima rok od sedam dana da izmiri dugovanje prema bivšem treneru Dušku Vujoševiću u iznosu od 113.000 evra, rekao je predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostujući na RTS-u.

Mislim da je Duško Vujošević obeležio jedan deo istorije Partizana i da je čovek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu pretnju koju je uputio gledam kao meru upozoranja za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati.

Takođe, Mijailović je otkrio i da je Rade Zagorac pre par nedelja parafirao ugovor sa Partizanom, od čega je navodno „odustao kada je javnost saznala za dogovor“, mada se postavlja pitanje kako je košarkaš mogao da odustane od već potpisanog ugovora.

 

0
0

11 Komentara

  1. Drzava je stajala iza partizana kao sto sada stoji iza fmp-a, ali fmp nikada nece doci u evropi 3 puta u final four i osvojiti evroligu jer je fmp a ne partizan i tu je tacka. Top 8 je krajnji domet i nikad vise..
    Dule uzmi svaku paru od cigana koji su te na onakav nacin oterali iz Partizana.

    0
    0
    Odgovori
    • Dajte tolike pare Slobodi iz Uzica i oni ce biti na F4 minim tri puta a mozda i osvoje EL.Lako vam je bilo kad se suska uzimala direktno iz budzeta Srbije.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ko god se prihvati da vodi klub mora znati da MORA plaćati i zatečene obaveze !!!! A ,ako ne može onda kaže : Hvala ja nisam za ovu funkciju i ne trebaju nesposobni da se prihvataju vođenja kluba. Nije menadžer onaj ko čeka da mu pare legnu na račun i onda on kao skretničar potpiše nalog za plaćanje !!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Dule je zasluzio sve do zadnjeg centa,on sta je postigao to niko nece za svog trenerskog zivota,ako im i to pretstavlja problem da ga isplate NEKA SE VALA UGASE,nego da se brukaju gde god se okrenu,ovo vise nije partizan kakvog je dule prezentovao,ovo je sad da ne kazem sta!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dule je radio u Partizanu skoro 2 godine bez dinara, dao je ovom klubu sve cak i svoje zdravlje, i onda je oteran bez veze. On je isto covek, mora da misli na sebe i na svoju porodicu, te pare su zaradjene i on ima puno pravo da ih trazi. Ako ne gresim, klub vec 3 godine skoro razvlaci i odbija da ga isplati
    Nazlost, ovaj Partizan nije vise onaj nas Partizan, on je nazalost sad samo senka koja stoji kao marioneta da bi se velicali uspeso drzavnog klub FMP 🙁

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj Partizan vise nije onaj povlasceni Partizan kome je sve dozvoljeno,otimanje,gepekobanje,zastrasivanje,ciji budzet je bio planiran u Tadicevoj kancelariji i koji dovodi skupe igrace iz Amerike.Dok je bilo para za bacanje ovaj crnogorac je bio najveci grobar al kad para vise nema onda su i casovi ljubavi uhaludan posao.Izgleda da casovi ljubavi mnogo kostaju a ovaj profesor ne zeli da ih drzi iz ‘ljubabi’!

      0
      0
      Odgovori
    • Једино је сам себи одређивао плату. Није радио џабе. Све ће наплатити, са каматом, коју може, али и не мора потраживати.
      Овај Парзтизан није више онај Партизан јер иза њега не стоји држава на начин на који је раније стајала, уз бланко повјерење у људе који су га водили и плаћали све што су тражили, уз сугестију да не мора ни да плаћа порез.
      То што је било никад више бити неће. Ни за кога.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter