0
Evroliga

POTPUNO ZASLUŽENO: Košarkaš Zvezde u petorci kola Evrolige, zakucavenje Milutinova među 10 najlepših poteza! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.17 u 12:25

Crvena zvezda sinoć je u meču 11. kola najelitnijeg evropskog takmičenja do nogu potukla Anadolu Efes, a svakako jedan od najzaslužnijih za ovaj trijumf jeste Džejms Feldin.

Zvezdin snajper iz Dominikanske republike odigrao je verovatno najbolju partiju od dolaska u Beograd, i istanbulskom klubu sinoć ubacio 29 poena (7/9 za dva, 4/7 za tri) i uz to dodao četiri krađe i jedan skok za ukupan indeks korisnosti 32.

Među najboljima su se ove nedelje našli i Jorgos Printezis koji je sinoć sa 21 poenom predvodio Olimpijakos do trijumfa nad madridskim Realom, zatim Nando De Kolo (CSKA),  i Janis Tima (Baskonija) i Aleksej Šved (Himki) koji je ujedno i najkorisniji igrač kola sa indeksom 35.

Kada je reč o najlepšim potezima kola tu je svoje mesto našao srpski centar, Nikola Milutinov, čije je zakucavanje na asistenciju Spanulisa zauzelo sedmu poziciju. Najlepši potez kola delo je francuskog  tandema Ertel-Serafan, koje je završeno zakucavanjem centra Barselone preko Datomea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter