0
Košarka

LJUBIMAC PUBLIKE: Pogledajte kako su navijači Detroita naterali trenera da pruži šansu Marjanoviću (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.17 u 09:57

Srpski centar se tokom ove sezone nije naigrao kod Stena van Gandija, iako je tokom prethodne sezone odlično koristio svaki minut na parketu.

Ni odlazak Erona Bejnsa, koji je do sada bio drugi centar ekipe iza Dramonda, nije poboljšao položaj Bobana Marjanovića u Pistonsima. Naprotiv.

Naš centar je u dosadašnjem delu sezone tek tri puta ušlazio u igru uz izuzetno skromnu minutažu. Popularni Bobi je te minute maksimalno koristio te je u pobedi nad Njujorkom za četiri minuta ubacio dva poena, odnosno u trijumfu nad Indijanom devet poena za isto toliko minuta.

Nakon toga srpskog reprezentativca nije bilo u igri pune tri nedelje, da bi sinoć publika u Detroitu, na osam minuta do kraja izvršila pritisak sa tribina na trenera Van Gandija da ga konačno ponovo ubaci na parket.

To se na kraju i dogodilo, Majranović je na sinoćnoj utakmici dobio svojih pet minuta na terenu u pobedi protiv Finiksa, tokom kojih je upisao učinak od četiri poena.

Definitivno nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je jedan od ljubimata pulike u „motor sitiju“, a videćemo hoće li ubudiće imati više prilike da ga gledaju na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter