0
Košarka

BLIŽI SE TEOV POVRATAK: Iz Kalifornije stiže snimak koji će obradovati ljubitelje košarke u Srbiji, ali i Kliperse! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.17 u 20:30

Oporavak srpskog plejmejkera u redovima Los Anđečes Klipersa ide dobrim tokom i već je počeo sa laganim treninzima.

Taman što je uhvatio dobar ritam u NBA i počeo da se privikava na tamošnji stil igre i nove saigrače, Miloša Teodisića je zadesila neugodna povredu, koja ga drži van parketa od kraja oktobra.

Naš košarkaš je na meču sa Finiks Sansima, 22. oktobra, doživeo povredu „fascije tabana“, odnosno tkiva koje povezuje petnu kost i prste i zbog koje odsustvuje već tačno mesec dana.

Teov izostanak se i te kako odrazio na tim, pošto Grifinu, Džordanu i drugovima od tada baš i ne cvetaju ruže na terenu, ali situacija bi mogla uskoro da se promeni.

Snimak koji nam dolazi iz Los Anđelesa, a na kome se vidi kako Teodosić trenira sa ekipom, ohrabruju kada je u pitanju povratak našeg košarkaša na teren. Teo očigledno već radi na šutu i uvežbava skok i izgleda da ga u skorijem periodu možemo očekivati na parketu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter