4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: kss.rs

SIVA FAZA: Rade Zagorac otkrio da želi u Partizan, evo dokle se stiglo

Objavljeno: 13.11.17 u 20:15

Saga o Partizanu i Radetu Zagorcu uskoro dobija svoj epilog, nije tajna više, dve strane pregovaraju.

Sada već bivši član Memfis Grizlsa Rade Zagorac gostovao je večeras u emisiji ‘U obruču’ na TV Arena sport, a jedno od pitanja bilo je vezano za njegov dolazak u Partizan.

– Bilo je svakakih pisanja. Nisam mogao da ostanem van toga. Što se tiče Partizana, imam želju da zaigram za crno-bele. Prva želja mi je bio Partizan, druga je reprezentacija, a treća NBA. Dve sam zagrebao, ostaje prva. Trenutno smo u sivoj fazi. Nije mi bitan novac, neke druge stvari su u pitanju, pregovori traju, sve je do uprave Partizana i mog agenta – rekao je Rade Zagorac.

Grobari, hoće li Zagorac potpisati za Partizan?

0
0

4 Komentara

  1. Sta je ovo sta se vise desava….alo ljudi nije Lebron,Kari,Luka Doncic,Milos Teodosic……aloo ber urazumite se to je Rade Zagorac vreme ce pokazati kakav igrac 100 mu sreca al dosta vise nek ide gde hoce….cemu fama tolika oko ne dokazanog igraca idi bre gde te srce vodi i TICU visi i ti i tvoji partizani…Dosta vise ovog marketinga.Posti ga Misko nek potpisuje sledeci ugovor mu je u filijali Dinamik ili Igokea….al libio me T..i…samo prestanite vise…

    0
    0
    Odgovori
  2. Čoveku nebitan novac??!

    Želi da igra u najvećem sportskom društvu sveta u gašenju.

    Jedne teraju iz zemlje i kluba drugima ne daju da potpišu za klub.

    Siva ili tamna faza?

    Tamni turski vilajet.

    Jezivo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter