4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ: Sutra slavim slavu i želim pobedu nad Albom!

Objavljeno: 13.11.17 u 12:01

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova dočekuju Albu iz Berlina u utakmici šestog kola C grupe Evrokupa, a trener Miroslav Nikolić je istakao da se nada pobedi.

Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u prvom kolu, da ćemo igrati sve bolje i nadam se da ćemo smoći snage da pobedimo. Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj duel. Mi sve što duže budemo igrali, bićemo sve bolji, rekao je Nikolić za sajt Partizana.

U uvodu u ovaj meč Partizan je savladao Megu u ABA ligi 102:89.

Protiv Mege smo odigrali na 70-80 odsto onoga kako ja želim da igramo. Tečno i sa dobrim protokom lopte protiv kvalitetnog tima kakav je Mega, rekao je Nikolić, koji je potom dodao da sutra slavi slavu, pa želi da je proslavi pobedom nad Nemcima.

I centar Partizana Đoko Šalić istakao je da je ovo šansa da se njegov tim dokaže:

Osećamo da igramo bolje i da će nam se uz malo strpljenja to vratiti i kroz rezultate. Protiv Albe smo u Berlinu doživeli ubedljiv poraz, ali mislim da će u Beogradu, pred našim navijačima, utakmica biti potpuno drugačija. Želimo pobedu, učinićemo sve da pobedimo, istakao je Šalić.

U prvom kolu Evrokupa Partizan je izgubio u Berlinu sa 111:85.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter