0
Evrokup

OBRADOVIĆ POHVALIO PARTIZAN: Nepredvidivi, neuigrani ali opasni!

Objavljeno: 07.11.17 u 19:22

Košarkaši Partizana sutra igraju meč 5. kola Evrokupa protiv Lokomotive, a trener ruskog tima Saša Obradović istakao je za sajt Evrokupa da su crno-beli nezgodan rival.

Partizan je kombinacija iskusnih igrača sa nekoliko mladih i perspektivnih. Ta kombinacija može da bude opasna posebno kada igraju kod kuće pred svojim navijačima. Oni su vrlo nepredvidivi, ali to je deo problema kada sastavljate novi tim svake sezone, rekao je Obradović.

Veruje nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije da će tek izabranici Miroslava Nikolića igrati kako umeju:

Partizan će vremenom igrati sve bolje. Imaće iznenađujuće pobede i poraze, ali to je zato što nisu dobro uigrani. Nadam se da ćemo mi održati nivo igre koji smo pokazali u prethodne dve utakmice, dodao je Obradović.

Lokomotiva nema poraz i zauzima prvo mesto grupe C, a Partizan je šesti sa pobedom i tri poraza. Susret je zakazan za 20 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter