0
Košarka

LIGA ENDESA: Baskonija nakon drame do pobede u Malagi, Nedović promašio pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 05.11.17 u 21:19

Tim iz Baskije je u susretu evroligaša slavio na gostovanju Unikahi, rezultatom 73:72, u meču sedmog kola španskog šampionata. Barselona ubedljiva protiv Bilbaa.

Ekipa Pedra Martineza je do pobede u derbiju došla poenima Joanesa Fojtmana, na osam sekundi pre kraja utakmice, a nakon toga je srpski reprezentativac Nemanja Nedović promašio trojku za pobedu.

Inače Nedović je bio i najefikasniji u redovima Andalužana sa 12 postignutih poena, uz izuzetno slabe procente šuta ( 1/7 za dva i 2/10 za tri).

Našeg košarkaša pratio je Džef Bruks sa 11 poena, dok su po 10 postigli Karlos Suarez, Rej Mekolum i Giorgi Šermadini. Dragan Milosavljević se nije upisao u strelce za 13 minuta u igri.

Sa druge strane u kod Baskonije najefikasniji su bili Torinike Šengelija i Rodrigo Bubo sa po 15 poena, dok je janis Tima dodao 12.

Pobedu je zabeležila i ekipa Barselone, koja je posle loše serije rezultata u svim takmičenjima konačno malo došla sebi i slavila na gostovanj u Bilbau sa 104:83.

Katalonce je predvodio Adam Hanga je sa 15 poena, a odličan je bio Tomas Ertel koji je uz 13 poena imao i 11 asistencija.

U ekipi Bilbao Basketa najviše se istakao Lusio Redivo sa 18 poena, Aleks Mumbru je dodao 16, dok je naš Dejan Todorović meč završio sa 11 poena i pet skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter