3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘MOJA IGRA JE SR*NJE’: Bio je na udaru navijača Zvezde, hoće li tako ostati i posle ovih reči?

Objavljeno: 04.11.17 u 11:46

Promenljiv početak sezone za Crvenu zvezdu prati upravo takva igra i Džejmsa Feldina, koji nikako da odskoči i napravi razliku, zbog čega je i doveden.

Poraz od Brose Bamberga zaboleo je mnoge, a razočarao Džejmsa Feldina, Amerikanca koji to nije skrivao i žestoko je opleo – sam po sebi.

Moja igra je bila sr*nje. Da, znam šta sam izgovorio, slobodno to napišite. Uvek sam samokritičan. Ne znam šta sam radio, ali znam da ovako ne mogu da igram. Znam da neće svaka utakmica biti idealna, da neću postizati ne znam koliko poena. Kada se to desi, moram da nađem drugi način da pomognem timu. Ponavljam, ja sam kriv! Trebalo je da postignemo koš, oslonili smo se na Ročestija previše, a on je igrao na jednoj nozi, i to odlično. Morao sam da pokažem više – izjavio je Feldin, a njegove reči prenose ‘Novosti’.

On se osvrnuo i na slabu posetu u Areni protiv Nemaca, ali nije krivio navijače.

– Znam da se igrala važna fudbalska utakmica sa Arsenalom. Neću im ništa zameriti ovog puta, razumem zašto ih je bilo malo na tribinama. Oni nam mnogo znače, ali ne možemo uvek samo na njih da se oslanjamo. Moramo da igramo košarku – samokritičan je Feldin.

Prošle sezone igrao je u Panatinaikosu i poznat mu je osećaj igranja derbija na vrućem gostovanju, baš kakvo ga očekuje u ponedeljak kada Crvena zvezda dolazi pred navijače Partizana.

– Utakmica sa Partizanom nam je sada u glavnom fokusu. Idemo u neprijateljsku atmosferu, jeste naša dvorana, ali su njihovi navijači. Moramo da radimo na našoj igri, dok su oni u dobroj formi. Što se atmosfere tiče, gledao sam neke snimke na ‘Jutjubu’, a igrao sam i protiv Olimpijakosa, tako da dobro znam šta znači derbi – zaključio je Feldin.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Gubimo utakmice koje smo trebali dobiti a pobedjujemo gde smo mogli izgubiti e sad sta je problem..problem je sto se stvara veliki pritisak da zvezda mora u svaku utakmicu da pobedi a sa ovim timom realno ne moze potreebna su dva vrhunska pojacanja i to kosgeter i jak centar i eto nas f4 meni nece biti smak sveta i ako izgubimo u derbi jer kraj se racuna i sa 4 pozicije mozemo da osvojimo titulu a do tada ce sve leci na svoje mesto tako da ne brinem puno sto se tice feldina nije on kriv vec losa taktika i kolektiv jer je kosarka kolektivan sport ako pojedinac igra odlicno a kolektiv zakaze sta da se ocekuje od njega zar da sam pobedi protivnika a moze biti i obrnuto da zbog pojedinca izgubimo mada uovom slucaju pojedinac nije kriv vec kolektiv

    0
    0
    Odgovori
  2. Što se ložite cigani… Najebali ste u pon. a samim tim oprostite se i od svih trofeja koje mislite da odbraniti…vaše je prošlo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter