5
Evroliga

FOTO: HOTSPORT/STRAHINJA NIKOLIĆ

TRENING PRED BROSE: Zvezda sprema ‘tajno oružje’, Feldin cepa kao iz snajpera 20 vezanih trojki (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.17 u 19:20

Crvena zvezda je odradila poslednji trening pred meč 5. kola Evrolige protiv Brose basketa u Beogradskoj areni, a dva momka su spremna kao zapete puške.

Dušan Alimpijević izgleda da sprema tajno oružje. Marko Kešelj kog nije bilo u timu u prethodne dve utakmice Evrolige večeras je cepao mrežice u Areni. Naš izveštač sa lica mesta je uhvatio pet preciznih ‘hitaca’ zaredom iskusnog krila.

Ako Delijama šut Marka Kešelja unosi optimizam i sigurnost, šta reći za poduhvat Džejmsa Feldina. Dominikanac je ubacio 20 vezanih trojki. Nek se Brose basket spremi…

 

Iz Beogradske arene: Strahinja Nikolić

0
0

5 Komentara

  1. Bertans i Bogdanovic nisu smeli da napuste trening dok ne pogode sto trojki za redom. Ako padnu na 99-oj sve iz pocetka. Posle su pogadjali i zatvorenih ociju.

    0
    0
    Odgovori
    • To jednostavno nije tačno! Rekord jednom Stef Kariju je 77 uzastopnih na treningu. Dakle rekord, ne i pravilo i obaveza! OK, NBA trojka i evropska nisu isto, ali.. Preterao si, odnosno izmislio. Naravno da Bogdan ima fantastičan šut i da je to osim talenta proizvod velikog rada…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter