0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

EVROKUP: Dve veoma loše vesti za Partizan pred put u Francusku, ima i jedna dobra!

Objavljeno: 29.10.17 u 22:29

Loše vesti stižu za navijače Partizana pred meč 4. kola Evrokupa protiv Limoža u Francuskoj, mada ima i jedna dobra, koja ostaje u senci dve loše.

‘Parni valjak’ je u naletu. Redoma padaju rivali pred četom Miroslava Nikolića, a posle pobede u Baskiji, Grobari su se ponadali da bi njihov tim mogao i do trijumfa u Limožu. Naravno, to nije nemoguće, ali posao otežavaju dve loše vesti.

Partizan će protiv Francuza igrati bez Novice Veličkovića. Kapiten je dobio udarac u kuk i potrebno je mirovanje kako bi se oporavio za derbi sa Crvenom zvezdom. Pored Veličkovića u timu neće biti ni Samarda Samujelsa. Nije reč o povredi Jamajčanina, već o papirologiji. Naime, Samjuelsu je potrebna viza za Francusku, a malo je vremena da bi je dobio.

U tim protiv Limoža se vraća Partik Miler, što je pozitivna vest. Kapiten crno-belih u Francuskoj biće Mihajlo Andrić. Partizan u Evrokupu ima jednu pobedu i dva poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter