0
Košarka

FOTO: nba.com

POVREDA SKOČNOG ZGLOBA: Neizvestan nastup Džejmsa protiv Bostona na startu NBA lige

Objavljeno: 17.10.17 u 13:08

Nastup najboljeg košarkaša Klivlenda Lebrona Džejmsa u prvoj utakmici u novoj sezoni u NBA ligi neizvestan je zbog povrede.

Džejms je istegao skočni zglob pre više od dve nedelje, a trener Kavalirsa Tajron Lu je na pitanje da li će Džejms igrati, odgovorio: ‘Ne znam’.

Sezona u NBA ligi počinje u noći izmedju utorka i srede po srednjeevropskom vremenu, a igraće Klivlend i Boston, kao i Golden Stejt i Hjuston.

Džejms je posle treninga ekipe, sa saigračima uvežbavao šut i nije razgovarao sa novinarima dok se Kavalirsi pripremaju za reprizu prošlosezonskog finala Istočne konferencije. Klivlend je u finalu Istoka pobedio Boston sa 4:1, ali je u velikom finalu NBA lige istim rezultatom izgubio od Golden Stejta.

On ulazi u 15. sezonu u NBA ligi i do sada nikada nije propustio prvu utakmicu u sezoni, a njegov saigrač Džej Ar Smit rekao je da očekuje da se to neće promeniti.

– Igraće. Verujte mi, igraće. Ne zanima me šta će morati da uradi, ali igraće – rekao je on.

Džejms je 13 puta igrao na ol-star meču, osvojio je tri šampionska prstena, a četiri puta je bio najkorisniji igrač (MVP).

Protiv Klivlenda igraće Kajri Irving, koji je ovog leta tražio od uprave Kavalirsa da napusti klub. On je prešao u Boston, a američki mediji spekulisali su da je otišao iz Kavalirsa jer je želeo da izadje iz senke Lebrona Džejmsa.

Mediji sada spekulišu da Džejms i zbog duela sa Irvinom nikako neće želeti da propusti utakmicu sa Bostonom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter