1
Košarka

NBA VEST DANA: Veliki Grobar postaje slobodan agent

Objavljeno: 13.10.17 u 22:48

NBA sezona još uvek nije počela, a već je poznato da će jedan igrač sledećeg leta biti slobodan igrač i to sa ovih prostora.

Portland je u problemu. Jusuf Nurkić postaje slobodan agent. Reprezentativac Bosne i Hercegovine i veliki navijač Partizana ne želi da produži ugovor sa klubom. To znači da ako do 15. oktobra ne stavi potpis, već sledećeg leta biti slobodan agent.

Nurkić je u drugom delu sezone bio jedan od vodećih igrača Portlanda, beležio je 10,2 poena po meču, 7,2 skoka i 1,9 asistencija. Nema sumnje da će sledećeg leta biti prava pomama za Bosancem koji je pre 12 meseci činio centarski par Denver Nagetsa sa Nikolom Jokićem. Kasnije se pridružio Portlandu.

0
0

1 Komentara

  1. Muto reaguj, kada je mogao sticenikkk fioke Drz. tuzioca da dovede Makedonskog reprezentativca, doduse izraubovanog u juce osnovan plagijat kk, zasto Institucija ne bi mogla reprezentativca BiH i velikog Grobara .!. XXAAXXAA .!. Sada neka se pokaze buduci ‘predsednik’ KKP ili neka i ne dolazi ako ce nam neko kao Obrad Tomic biti ‘pojacanje’ pod kosem !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter