7
Košarka

FOTO: YouTube

IZGUBIO ŽIVCE: Rasel Vestbruk udario Nikolu Jokića (VIDEO)

Objavljeno: 11.10.17 u 09:00

Oklahoma je u ‘prijateljskom’ meču savladala Denver Nagetse 96:86, ali je meč obeležio nesportski potez prve zvezde Tandersa Rasela Vestbruka koji je udario Srbina.

Ono što čudi jeste to da je plejmejker Oklahome živce izgubio već na početku meč, jer kako drugačije opisati razlog zbog kog je na ovaj način nasrnuo na Nikolu Jokića. Srećom starsti su se brzo smirile. Vedeta Oklahome je prošla sa namernom ličnom greškom, mada je za ovo mogao da dobije i isključenje.

Posle toga Rasel Vestbruk je u pobedi svog tima nanizao 20 poena i sedam asistencija, a pratili su ga Pol Džordž i Karmelo Entoni sa 19 i 16 koševa. Kod Nagetsa najefikasniji bio je Barton sa 26 poena, dok je Nikola Jokić imao dabl-dabl učinak od 12 poena, 11 skokova.

Ipak, sve ovo pada u senku nesportskog ponašanja NBA zvezde – Rasela Vestbruka.

0
0

7 Komentara

    • Ti misliš što si stavio to djeneral da si najveći Srbin na svetu.
      Srpstvo se ne dokazuje tako što imaš nešto protiv drugih jezika i slova.
      A usput čime vas je Jokić zadužio da ga branite.
      Dobro reče čovek, „who“ plaća porez svojoj zemlji, a kome plaća Jokić?
      Gde idu pare od američkog poreza sve, razmisli ako imaš čime.

      0
      0
      Odgovori
  1. Who, ne sviraj kurcu vise, sta si ti ikada uradio za Srbiju da tako nesto mozes uopste i da kazes? Dokurcili ste svi sto pljujete Jokica, uradite nesto u svome zivotu!

    0
    0
    Odgovori
    • Placa covek porez, od njega dosta, za zemlju koja radi protiv interesa sopstvenog stanovnistva. Usput, u pravu je. Neka igra tamo, ne treba nam. I ne sviraj ti kurcu. Dokurcili ste svi vi beskicmenjaci, bez karaktera, bez svog ja. Sta kurac, nije hteo da igra, nema veze, imao je razlog bla bla… Dokle vise nema veze, kakav bre razlog? Ima jebene veze, vrlo ima! Mrs u picku materinu, ne trebas nam i cao, pa makar poslednji bili! Za svoju zemlju se igra makar i sa jednom nogom, ne postoji jebeni razlog za ne! Sram ga bilo! Sram! Mrs! Svaka cast momcima koji su igrali! Ponos!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter